Bc Ablakprofil Kft., Kazincbarcika

1 Vélemény
Bc Ablakprofil Kft.
Bólyai Tér 1
3700 Kazincbarcika
Borsod-Abaúj-Zemplén
Telefon:
(48) 320 322
Írj véleménytHibás adat jelentéseEz az én vállalkozásom
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

A BC Ablakprofil Kft. jogelődje az 1991. január 1-jén a BorsodChem Rt.
és az Actual GmbH által 50-50%-os tőkerészesedéssel alapított Panoráma Kft., amely 1998. január 1-jével kettévált, és a műanyag ablakprofilok extrudálásával és értékesítésével foglalkozó rész 100%-os BorsodChem Rt.
tőkerészesedéssel BC Ablakprofil Kft. néven megkezdte működését.


Cégleírás
Cégünk rendszergazdaként gyártja a PANORAMA 1000, valamint a továbbfejlesztett 2000 típusú PVC ablakprofil rendszert. Maga a profilrendszer elemeinek alapanyagát (fokozottan ütés- és időjárásálló PVC), geometriai kialakítását (háromkamrás, középtömítéses), esztétikai megjelenését (soft line design) tekintve EURÓPAI színvonalú, kielégíti a legmagasabb igényeket és követelményeket is. Környezetvédelmi alapelvünk, hogy a termékek gyártása ne okozzon környezeti szennyezést, ne növelje a szeméthegyeket. Ennek biztosítéka a korszerű gyártástechnológia. Profiljaink gyártásánál lehetőség szerint REMPEX (Recycled Material Profil Extrusion) technológiát alkalmazunk, így gyakorlatilag nincs PVC hulladék kibocsátás a gyártás során.
Hazánkban egyre közkedveltebbek a műanyag nyílászárók, velük szemben a korábbi idegenkedés mára megszűnt, előtérbe kerültek a kiváló tulajdonságok, a széleskörű épitészeti alkalmazhatóság, a széles forma-, szín- és méretválaszték, a költségtakarékosság. Mindezek oda vezettek, hogy 2000-ben a műanyag nyílászárók aránya már 52%. A dinamikus növekedéshez a cégünk is hozzájárult, hiszen egyedüli hazai PVC bázisu ablakprofil gyártóként korszerű üzletpolitikájával, kiemelkedő marketing munkájával népszerűsítette e kiváló terméket. Magyarországon ma már több, mint 200 műanyag nyílászárgyártó cég működik.
A belföldön értékesített műanyag nyílászárók 64%-a Panoráma rendszerű. Ez is bizonyítja a termékcsalád népszerűségét, és azt a tényt, hogy az építőipar ezen szegmensében piacvezetővé váltunk.
Kulcsszavak:
Nyílászáró, Ajtó, ablak, Ablakrendszer, Ablakprofil, Ötkamrás profil, MŰANYAG, Műanyagipar, Ereszcsatorna, Fittingek, Csatornacső, Gyártástechnológia, Homlokzatburkolat, Lefolyócső, Cső és csőszerelvény, Konfekcionáló gép, Kábelvédőcső, Gyártóeszközök, Lépcsőtakaró, Csőidomok
Bc Ablakprofil Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Műanyag nyílászáró

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A műanyag nyílászáró termékeik jó minőségűek, a lakásomba tőlük rendeltem az ablakokat. Ajánlottam ismerőseimnek is és ők sem csalódtak bennük. Nagy a választék és igényes munkát végeznek.

Írjon véleményt a(z) Bc Ablakprofil Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Szerviz Utca 5
  3700  Kazincbarcika
 2. Sajó Utca 3
  3720  Sajókaza
 3. Csók I. U. 41.
  3700  Kazincbarcika
 4. Ligeti Utca 1
  3700  Kazincbarcika
 5. Mátyás K út 2
  3700  Kazincbarcika
 6. Jókai Tér 3
  3700  Kazincbarcika
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete