Bc Ablakprofil Kft., Kazincbarcika

1 Vélemény
Bc Ablakprofil Kft.
Bólyai Tér 1
3700 Kazincbarcika
Borsod-Abaúj-Zemplén
Telefon:
(48) 320 322
Frissítve 2 hónappal ezelőtt

Leírás

A BC Ablakprofil Kft. jogelődje az 1991. január 1-jén a BorsodChem Rt.
és az Actual GmbH által 50-50%-os tőkerészesedéssel alapított Panoráma Kft., amely 1998. január 1-jével kettévált, és a műanyag ablakprofilok extrudálásával és értékesítésével foglalkozó rész 100%-os BorsodChem Rt.
tőkerészesedéssel BC Ablakprofil Kft. néven megkezdte működését.


Cégleírás
Cégünk rendszergazdaként gyártja a PANORAMA 1000, valamint a továbbfejlesztett 2000 típusú PVC ablakprofil rendszert. Maga a profilrendszer elemeinek alapanyagát (fokozottan ütés- és időjárásálló PVC), geometriai kialakítását (háromkamrás, középtömítéses), esztétikai megjelenését (soft line design) tekintve EURÓPAI színvonalú, kielégíti a legmagasabb igényeket és követelményeket is. Környezetvédelmi alapelvünk, hogy a termékek gyártása ne okozzon környezeti szennyezést, ne növelje a szeméthegyeket. Ennek biztosítéka a korszerű gyártástechnológia. Profiljaink gyártásánál lehetőség szerint REMPEX (Recycled Material Profil Extrusion) technológiát alkalmazunk, így gyakorlatilag nincs PVC hulladék kibocsátás a gyártás során.
Hazánkban egyre közkedveltebbek a műanyag nyílászárók, velük szemben a korábbi idegenkedés mára megszűnt, előtérbe kerültek a kiváló tulajdonságok, a széleskörű épitészeti alkalmazhatóság, a széles forma-, szín- és méretválaszték, a költségtakarékosság. Mindezek oda vezettek, hogy 2000-ben a műanyag nyílászárók aránya már 52%. A dinamikus növekedéshez a cégünk is hozzájárult, hiszen egyedüli hazai PVC bázisu ablakprofil gyártóként korszerű üzletpolitikájával, kiemelkedő marketing munkájával népszerűsítette e kiváló terméket. Magyarországon ma már több, mint 200 műanyag nyílászárgyártó cég működik.
A belföldön értékesített műanyag nyílászárók 64%-a Panoráma rendszerű. Ez is bizonyítja a termékcsalád népszerűségét, és azt a tényt, hogy az építőipar ezen szegmensében piacvezetővé váltunk.
Kulcsszavak:
Nyílászáró, Ajtó, Ablak, Ablakrendszer, Ablakprofil, Ötkamrás profil, MŰANYAG, Műanyagipar, Ereszcsatorna, Fittingek, Csatornacső, Gyártástechnológia, Homlokzatburkolat, Lefolyócső, Cső és csőszerelvény, Konfekcionáló gép, Kábelvédőcső, Gyártóeszközök, Lépcsőtakaró, Csőidomok
Szolgáltatások
szerelvények, nyílászárók, PVC ablakprofil rendszerek, ablakprofil rendszerek, ablakok, szerelvény
Bc Ablakprofil Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Műanyag nyílászáró

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A műanyag nyílászáró termékeik jó minőségűek, a lakásomba tőlük rendeltem az ablakokat. Ajánlottam ismerőseimnek is és ők sem csalódtak bennük. Nagy a választék és igényes munkát végeznek.

Írjon véleményt a(z) Bc Ablakprofil Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Szerviz Utca 5
  3700  Kazincbarcika
 2. Sajó Utca 3
  3720  Sajókaza
 3. Csók I. U. 41.
  3700  Kazincbarcika
 4. Ligeti Utca 1
  3700  Kazincbarcika
 5. Mátyás K út 2
  3700  Kazincbarcika
 6. Jókai Tér 3
  3700  Kazincbarcika
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete