Power Security Kft., Kazincbarcika

Power Security Kft.
Dobó István Tér 12. Fsz. 1
3700 Kazincbarcika
Borsod-Abaúj-Zemplén
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Örömmel köszöntjük Önt, reméljük minden kérdésére megfelelő válasszal tudunk szolgálni. Vállalkozásunk főként személy-, és vagyonvédelemmel foglalkozik, de számos további szolgáltatással állunk minden meglévő és leendő Ügyfelünk részére. Évről-évre megdöbbentő statisztikai adatok, híradások látnak napvilágot arról, hogy a vagyon elleni bűncselekmények száma ugrásszerűen növekszik.
E bűncselekmény-kategória döntő többségét a lopások, illetve a betöréses lopások képezik. A profi vagyonvédelemre fordított összeg igazán megtérülő befektetés.
A lopással, rongálással okozott kár pótlására a biztosítási összeg nem nyújt kellő fedezetet és egyes értékek az - egyediségük miatt - gyakran pótolhatatlanok. Vállalkozásunk ezen problémák megelőzésében szeretne segítségére lenni szolgáltatásaival.


Cégleírás
A Power Security Kft. 2007. decemberében alakult. A vállalkozás vezetőjeként tizenhárom éves vagyonvédelmi tapasztalattal rendelkezem. 1997-től az országosan elismert Kötter Hungária Kft.-nek a helyi képviselője, majd két év múlva a nyíregyházi Rossi Security Kft. területi vezetője voltam.
Többek között riasztórendszerek telepítésével és felügyeletével, valamint telephelyek, helyi objektumok őrzés-védelmének munkaszervezésével foglalkoztam. Koordinátor szerepet töltöttem be a már említett cég megbízásából B-A-Z illetve Heves megyében található CIB és K&H bankoknál. 2002-től a már megszerzett tapasztalatok birtokában, társas vállalkozásban a Barcika Security Kft.-t vezettem. Tevékenységi körünk kiegészült, ill. a takarítási szolgáltatással párosult.
2007-től saját cégem a Power Security Kft. sikeréért, eredményességéért dolgozom. Mai rohanó világunk elvárásaihoz alkalmazkodván a Power Security Kft. jelentősen kibővítette szolgáltatásainak körét. 2011-ben a cég szakmai, vezetői összetétele is kibővült, mely garancia a minőségi munkavégzésre! Vállalkozásunk szolgáltatásokat kínál a személy-, vagyon-, és objektumvédelemhez szorosan kötődő feladatok megoldására.
Kulcsszavak:
Biztonságtechnika, Riasztó, Személyvédelem, Magánnyomozás, Járőr, Rendezvénybiztosítás, Őrzés, Objektumvédelem, Telephely őrzés, Adatbiztonság, Takarítás, Karbantartás, Kutyakiképzés, Parkgondozás
Power Security Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Power Security Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

Szabolcs Szőke
Fejlesztés

Üzenet küldése

30/670-3219


  Péter Berzy
  Vezetőség

  Üzenet küldése

  70/367-7699

   Vásároljon Prémium Tagságot

   Hasonló cégek a közelben

   1. Mátyás Király Út 44-48
    3700  Kazincbarcika
   2. DERKOVICS TÉR 3.
    3700  Kazincbarcika
   3. Rezeda Utca 7.
    3700  Kazincbarcika
   4. Mikszáth K. U. 10.
    3700  Kazincbarcika
   5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete